Strip
Nederlands

De parasiet van Danakill

Robbert Damen (scenarist), Romano Molenaar (illustrator)
Roodhaar wordt ontvoerd naar Danakill om daar te dienen onder de vrouw die zich als een parasiet in de gemeenschappen van de Diepe Wereld werkt, om daar vervolgens dood en verderf te zaaien met haar Danakillers.
Maar Roodhaar ziet een leven als een dienende onderdaan niet zitten en zet alles op alles om te ontsnappen en wraak te nemen.

De kronieken van Roodhaar is de spectacula
Titel
De parasiet van Danakill
Scenarist
Robbert Damen
Illustrator
Romano Molenaar
Taal
Nederlands
Uitgever
Oosterhout: Uitgeverij L, 2022
46 p. : ill.
ISBN
9789088868047 (paperback)

Besprekingen

Het zevende deel in de ’Storm’-stripserie. Roodhaar wordt ontvoerd naar Danakill om daar te dienen onder de vrouw die zich als een parasiet in de gemeenschappen van de Diepe Wereld werkt, om daar vervolgens dood en verderf te zaaien met haar Danakillers. Maar Roodhaar zet alles op alles om te ontsnappen en wraak te nemen. Ballonstrip in kleur. Vanaf 15 jaar en ouder. Robbert Damen (Noordwijkerhout, 1971) is een bekende Nederlandse illustrator. Hij schreef meer dan dertig boeken.

Over Robbert Damen

Robbert Damen (Noordwijkerhout, 1971) is een Nederlandse illustrator. Sinds 1998 werkt hij zelfstandig en illustreert hij voor onder meer de Taptoe, Eppo en Donald Duck. Ook maakt hij illustraties voor kinderboeken en samenleesboeken en werkt hij voor diverse educatieve uitgeverijen.

Externe link

  • Blog van Robbert Damen
Lees verder op Wikipedia