Veroverde vrijheid

Nora Roberts (auteur), Els Papelard (vertaler)
Een paardentrainer laat zijn oog vallen op de dochter van zijn baas, maar hij wil noch zijn baan noch zijn vrijheid op het spel zetten.
Titel
Veroverde vrijheid
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Els Papelard
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Irish rebel
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2022
254 p.
ISBN
9789402710748 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Een paardentrainer laat zijn oog vallen op de dochter van zijn baas, maar hij wil noch zijn baan noch zijn vrijheid op het spel zetten. Deeltje uit een reeks romantische pockets van Amerikaanse oorsprong. Deze bestsellerauteur heeft haar eigen reeks bij de uitgeverij. Deze speciale editie bevat een titel die nog niet eerder in het Nederlands is uitgebracht. Enkele globale gegevens over de reeks: traditioneel rollenpatroon, redelijke stijl en karaktertekening, romantische sfeer met spanningselementen, rijke milieus, conventioneel, weinig seks. Verhalen van een iets langere adem dan de doorsnee triviaalpockets en voorzien van enig avontuur. Door het grotere aantal bladzijden soms ook wat langdradig. Derde deel van een trilogie over Ierse immigranten in Amerika. Het vervolg op 'Volbloed vuur' en 'Een Ierse roos'.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia