E-boek
Nederlands

Klein-Brittannië : hoe macht en mythe het VK verscheuren

Lia Van Bekhoven (auteur)
+1
Klein-Brittannië : hoe macht en mythe het VK verscheuren
×
Klein-Brittannië : hoe macht en mythe het VK verscheuren Klein-Brittannië : hoe macht en mythe het VK verscheuren

Klein-Brittannië : hoe macht en mythe het VK verscheuren

Lia van Bekhoven woont al meer dan veertig jaar in Londen. Bijna al die tijd werkte ze voor Vlaamse en Nederlandse radio en televisie, kranten en bladen om verslag uit te brengen van wat er in Groot-Brittannië gaande is. Met kennis van zaken, maar vooral ook met spitse humor en verrassende inzichten. Lia is een lust om naar te luisteren, en nu ook om te lezen.

Haar portret van het VK is

Titel
Klein-Brittannië : hoe macht en mythe het VK verscheuren
Auteur
Lia Van Bekhoven
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Agora, Uitgeverscentrum, 2022
1 digitaal bestand
ISBN
9789463938686
CloudLibrary
aecbabz9

Andere formaten:

Over Lia Van Bekhoven

Lia van Bekhoven (Oosterhout, 5 april 1953) is een Nederlands journaliste, auteur en correspondente voor radio en televisie.

Biografie

Van Bekhoven groeide op in het Noord-Brabantse Oosterhout. Zij studeerde in 1975 af aan de School voor Journalistiek in Utrecht.

Na haar studies verhuisde ze naar het Verenigd Koninkrijk, waar ze zich in de hoofdstad vestigde. Van daaruit correspondeert Van Bekhoven met verschillende buitenlandse media. Haar eerste opdrachtgevers waren de Ikon en Vrij Nederland. Tot 2007 werkte ze voor de NOS (radio), en daarvoor voor de GPD-kranten. Tot haar huidige vaste opdrachtgevers behoren BNR Nieuwsradio, Nieuwsuur, de VRT (zowel radio als televisie) en Elsevier.

Naast haar verslaggeving voor radio en televisie verleende Lia ook bijdragen aan het weekblad Libelle en aan de Arabische nieuwszender Al Jazeera. Verder is ze af en toe op de BBC en Sky News te …Lees verder op Wikipedia