E-boek
Nederlands

Wat overblijft

+1
Wat overblijft
×
Wat overblijft Wat overblijft

Wat overblijft

Genre:
Wat betekent het, een huis leeg te maken waarin je je halve leven hebt gewoond? Wat laat je achter en wat neem je mee? Wat waardeloos is, wordt kostbaar, en omgekeerd. En het meest kostbaar zijn herinneringen. Maar hoe ruim je niet alleen een huis maar ook jezelf op? Wat als het afscheid van je huis samenvalt met dat van dierbaren? Over dat onverwacht dubbele afscheid schreef Ingrid Vander Veken
Titel
Wat overblijft
Auteur
Ingrid Vander Veken
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Polis, 2020
ePub2
ISBN
9789463105460

Andere formaten:

Over Ingrid Vander Veken

Ingrid Vander Veken (Antwerpen, 1948) is een Vlaamse schrijfster.

Na theater en scenario’s maakte zij in 1991 haar prozadebuut met de bundel Tiramisu. Sindsdien publiceerde zij zowel romans en verhalen als kinderboeken en een dagboek. Als journaliste werkte zij voor diverse kranten en tijdschriften, in hoofdzaak als cultureel verslaggever. Daarnaast was zij columniste, onder meer voor het Radio 1-programma De Toestand is Hopeloos maar niet Ernstig en Knack Weekend.

Bibliografie

Volwassenen

  • 1991 Tiramusu (Houtekiet)
  • 1993 Cru Bourgeois (Houtekiet)
  • 1997 Papavers (Manteau)
  • 2004 Nieuwe mannen, nieuwe vrouwen (Manteau/Arena)
  • 2007 Dubbelspoor (Manteau/Meulenhoff)
  • 2009 Zestig. Een dagboek (Manteau/Meulenhoff)
  • 2011 Aankomen in Bali (De Bezige Bij Antwerpen)
  • 2016 Zwijgen (Uitgeverij Polis Antwerpen)
  • Lees verder op Wikipedia