Boek
Nederlands

Zes seconden: de laatste afrekening

+1
Zes seconden: de laatste afrekening
×
Zes seconden: de laatste afrekening Zes seconden: de laatste afrekening

Zes seconden: de laatste afrekening

Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
Tieners Tess, Nina, Lars en Jordy geven een illegaal feest, geïnspireerd door wilde verhalen over een eerder feest waarbij als spel mensen in elkaar getrapt werden. Maar dan komt de originele organisatie hun bijeenkomst verstoren. Vanaf ca. 13 jaar.
Titel
Zes seconden: de laatste afrekening
Auteur
Daniëlle Bakhuis
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Ploegsma, 2022
191 p.
ISBN
9789021683409 (paperback)

Besprekingen

Een jeugdthriller over geweld en groepsdruk. Tieners Tess, Nina, Lars en Jordy geven een illegaal feest, geïnspireerd door wilde verhalen over een gewelddadig feest dat een jaar geleden in hun dorp plaatsvond. Op het oorspronkelijke feest speelden de aanwezigen een gevaarlijk ’spel’ genaamd de Afrekening. Hierbij werden slachtoffers precies zes seconden lang fysiek mishandeld. In een oude gevangenis organiseren ze hun eigen feest. Maar dan komt de originele organisatie hun bijeenkomst verstoren. In hedendaagse stijl en met vaart geschreven. Daniëlle Bakhuis (Westerhaar-Vriezenveensewijk, 1982) is een Nederlandse schrijver. Ze schreef meerdere boeken. 'Zes seconden: De laatste Afrekening' is geschikt voor lezers vanaf ca. 13 jaar.

Over Daniëlle Bakhuis

Roelofje Daniëlle Bakhuis (Almelo, 10 augustus 1982) is een Nederlandse schrijfster van kinderboeken. Daarnaast is ze redacteur voor het Amerikaanse tienerblad CosmoGirl!, Nickelodeon en Cosmopolitan.

Bibliografie

  • Love & leed (2008)
  • Verliefd van 2 kanten (2009)
  • Verliefd... en nu? (2010)
  • Wraak (2011)
  • Hou me vast (2012)
  • Wat als... (2013)
  • Zes seconden (2014)
  • De eliminatie (2017)
  • De executie (2019)
  • Clownsnacht (2019)
  • Het huis zonder einde (2020)
  • De laatste uren van Josephine Donkers (2021)

Externe links

  • Officiële website van Daniëlle Bakhuis
  • Virtual International Authority File (VIAF): 285033120